Welkom op de nieuwe site van Autohandel Hulst !

Autohandel Hulst te Hengstdijk is ontstaan vanuit het jarenlang hobbymatig handelen in auto's. Wij hebben een grote liefde voor de wat sportievere modellen in het compacte segment van voornamelijk Franse en Duitse merken. Dit vindt u terug in onze steeds wisselende voorraad met betaalbare auto’s.

Al onze auto’s zijn vooraf volledig gecontroleerd en voorzien van een recente APK. Indien gewenst kunnen wij uw auto ook laten voorzien van een professionele poetsbeurt tegen een scherp tarief ! Wij werken hiervoor samen met enkele (garage-)bedrijven in onze regio.

Wilt u uw huidige auto inruilen? Dit is uiteraard bespreekbaar ! Wij doen u graag een eerlijk bod en zorgen voor een goede overstap naar uw nieuwe auto. Tevens verzorgen wij de vrijwaring bij het RDW en kunnen uw nieuwe auto direct op naam zetten. Wij rekenen hiervoor geen afleveringskosten. Eventueel is het regelen van een autoverzekering ook via ons mogelijk.

Garantie mogelijkheden zijn bespreekbaar via het AutoTrust garantielabel. U kunt tevens een keuze maken uit één van onze afleverpakketten (o.a. nieuwe APK, banden, onderhoudsbeurt of poetsbeurt). Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar iets speciaals en kunt u het niet vinden? Laat het ons gerust weten, wij helpen u graag!

Let op ! Beperkte openingstijden. Bezichtingen en proefritten zijn op afspraak.

Graag even bellen of mailen voordat u komt om teleurstellingen te voorkomen.

Tot ziens bij Autohandel Hulst te Hengstdijk !